Glamping Rajska vas 2020-06-30T09:25:24+00:00

Glamping Rajska vas je produkt vztrajnosti, dela in ljubezni do gostinstva in turizma. Sestavljena je iz petih pravljičnih hišk, ki našim gostom omogočajo najem v obliki prenočišča po zabavi na Rajskem otoku ali pa vsem vam, za sprostitev in oddih v idilični naravi Rajskega otoka.

Vse hiške imajo svojo kopalnico (wc, tuš, umivalnik). Hiške nimajo kuhinje, nudijo pa souporabo zunanjega žara in plinske plošče. V vsaki hiški je tudi manjši hladilnik. Nudimo nočitev z zajtrkom, ki ga postrežemo v neposredni bližini (3 min peš) na Rajskem otoku.
Vse hiške se nahajajo ob vodi. Brezplačno lahko uporabljate dva lesena čolna in en pedolino. Ribiči lahko brezplačno lovite ribe “ujemi-spusti”. V neposredni bližini (peš) je šolsko otroško, nogometno in košarkarsko igrišče in več pohodniških poti. Do najbližje trgovine je 5 km.
Pri nas lahko unovčite tudi turistični bon.

      Rezervirajte si svoj termin že danes

Rajska hiška - soba A

902 osebi
  • Hiška je primerna za dve osebi in meri 10m2.

Hiška Jurček - soba C

1405 oseb
  • Hiška je primerna za dve odrasli osebi in tri otroke.

Labodja hiška, Sončna hiška, Hiška Orešček (soba B, D, E)

1002+1 oseba
  • Vse tri hiške so primerne za tri osebe in merijo 12m2.

Labodja hiška – soba B

Sončna hiška – soba D

Hiška Orešček -soba E

Rajski otok d.o.o.
Proseniško 88
3230 Šentjur

Telefon:
041 612 477
E-mail: info@rajskiotok.si

Kje nas najdete?

Če prihajate iz smeri Celja, potem vas pot vodi mimo trgovskega centra City Center v smeri Plinarne proti Bukovžlaku. Ko pridete do Osnovne šole Blagovna na Proseniškem, pa je ribnik že pred vami. Z avtoceste zavijete na izvoz Dramlje. Pot nadaljujete desno proti Šentjurju in na prvem krožišču (cca 2,5 km) zapeljete desno. Čez približno 1,5 km vožnje ste na cilju. Odprti smo za vse dogovore in želje. Enostavno nas pokličite ali nam pišite in dogovorili se bomo tako, da bo v Vaše zadovoljstvo.