Glamping Rajska vas 2019-10-09T14:41:27+00:00

Rajska vas je produkt vztrajnosti, dela in ljubezni do gostinstva in turizma. Sestavljena je iz petih pravljičnih hišk, ki našim gostom omogočajo najem v obliki prenočišča po zabavi na Rajskem otoku ali pa vsem vam, za sprostitev in oddih v idilični naravi Rajskega otoka.

Rajska hiška

Nudi posebno glamping doživetje za par. Zakonska postelja, kopalnica in udobna fotelja nudita zasebnost in mir paru, ki si želi oddiha in sprostitve v naravi.

Hiška Jurček

nudi edinstveno doživetje za celotno družino. Ovalna zakonska postelja z galerijo omogoča vašim otrokom posebno doživetje, kjer bodo lahko skozi okno opazovali zvezde in uživali v rajski pustolovščini skupaj s svojimi starši.

Sončna, Labodja in hiška Orešček

omogočajo bivanje za dve osebi z dodatnim ležiščem na sedežni (2+1).

Poleg edinstvene oblike, narave in okolja pa vse hiške nudijo tudi:

Kontaktirajte nas

Rajski otok d.o.o.
Proseniško 88
3230 Šentjur

Telefon:
041 612 477
E-mail: info@rajskiotok.si

Kje nas najdete?

Če prihajate iz smeri Celja, potem vas pot vodi mimo trgovskega centra City Center v smeri Plinarne proti Bukovžlaku. Ko pridete do Osnovne šole Blagovna na Proseniškem, pa je ribnik že pred vami. Z avtoceste zavijete na izvoz Dramlje. Pot nadaljujete desno proti Šentjurju in na prvem krožišču (cca 2,5 km) zapeljete desno. Čez približno 1,5 km vožnje ste na cilju. Odprti smo za vse dogovore in želje. Enostavno nas pokličite ali nam pišite in dogovorili se bomo tako, da bo v Vaše zadovoljstvo.