Glamping Rajska vas 2020-10-21T08:56:15+00:00

Glamping Rajska vas je produkt vztrajnosti, dela in ljubezni do gostinstva in turizma. Sestavljena je iz šestih pravljičnih hišk, ki našim gostom omogočajo najem v obliki prenočišča po zabavi na Rajskem otoku ali pa vsem vam, za sprostitev in oddih v idilični naravi Rajskega otoka.

Vse hiške imajo svojo kopalnico (wc, tuš, umivalnik). Hiške nimajo kuhinje, nudijo pa souporabo zunanjega žara in plinske plošče. V vsaki hiški je tudi manjši hladilnik. Nudimo nočitev z zajtrkom, ki ga postrežemo v neposredni bližini (3 min peš) na idiličnem Rajskem otoku v naši restavraciji. 
Vse hiške se nahajajo ob vodi. V souporabi so trije leseni čolni in en pedolino v obliki laboda. Ribiči lahko brezplačno lovite ribe “ujemi-spusti”. V neposredni bližini (peš) je šolsko otroško, nogometno in košarkarsko igrišče in več pohodniških poti. Do najbližje trgovine je 5 km.
Restavracija Rajski otok je odprta med sezono ob sobotah in nedeljah od 10.00 do 20.00 ure. Med tednom ne nudimo kosila/večerje, ob prihodu pa vam ponudimo seznam okoliških ponudnikov, ki nudijo dostavo do naše vasice.
 
Podrobnejši opis hišk, ceno in razpoložljive termine najdete spodaj. 
Pri nas lahko unovčite turistične bone.

V kolikor se odločite za plačilo s turističnimi boni vam avans, ki ga poravnate ob rezervaciji ob prihodu vrnemo. Plačilo z “gotovino” v rezervacijski platformi velja enako kot plačilo s turističnim bonom.

      Rezervirajte si svoj termin že danes

Pogoji poslovanja in druge pomembne informacije

Rezervacija je možna samo preko spodnjega rezervacijskega obrazca. Ob rezervaciji poravnate 30% avans, ki velja kot potrdilo rezervacije. V primeru plačila s turističnimi boni vam poravnani avans ob prihodu vrnemo v obliki gotovine ali nakazila na TRR. Za vse informacije smo vam na voljo na telefonski številki 031-345-195 ali preko emaila info@rajskiotok.si.

Termini v tabelah hišk, ki so obravani belo so prosti termini, termini obarvani oranžno so zasedeni termini, termini obarvano z rumeno so termini, ki jih je nekdo rezerviral, vendar še ni poravnal avansnega računa.

Prihod v Glamping Rajska vas je med 14.00 in 20.00 uro. Ob rezervaciji označite uro prihoda. V primeru poznejšega prihoda ali spremembe ure prihoda nas predhodno obvestite (031-345-195), saj v nasprotnem primeru recepcija ne obratuje. Odhod  je do 12.00 ure. 

Hišni ljubljenčki so dovoljeni. Doplačilo za bivanje hišnih ljubljenčkov (celotno obdobje bivanja) je 15,00 ‎€ z vključenim DDV. 

Brezplačna odpoved je možna do 8 dni pred dnevom prihoda. V nasprotnem primeru avans (30% zneska) obdržimo. V primeru bolezni je možna prestavitev termina ob predložitvi zdravniškega potrdila o bolezenskem stanju, ki onemogoča prihod. Slabo vreme ni opravičljiv razlog za neprihod ali vračilo avansa.

Turistično takso poravnate ob prihodu.
Cena turistične in promocijske takse za Občino Šentjur znaša 1,50 €/noč za odraslo osebo ter 0,75 €/noč za otroka med 7 in 18 letom. 

DDV 9,5% je vključen v ceno.

Veselimo se srečanja z vami!

V mesecu oktobru, novembru in decembru 2020 za dvo ali večdnevne rezervacije nudimo 10% popust. Popust vam zgornji obrazec obračuna avtomatsko.

Rajska hiška, Hiška pod hrastom

90/1002 osebi
  • Hiški sta primerni za dve osebi. Rajska hiška meri 10m2, Hiška pod hrastom pa 12m2.

Hiška Jurček

1405 oseb
  • Hiška je primerna za dve odrasli osebi in tri otroke.

Labodja hiška, Sončna hiška, Hiška Orešček

100*2+1 oseba*
  • Vse tri hiške so primerne za tri osebe in merijo 12m2. V primeru dveh oseb v hiški je cena 90,00€.

Labodja hiška – soba B

Sončna hiška – soba D

Hiška Orešček -soba E

Rajski otok d.o.o.
Proseniško 88
3230 Šentjur

Telefon:
041 612 477
E-mail: info@rajskiotok.si

Kje nas najdete?

Če prihajate iz smeri Celja, potem vas pot vodi mimo trgovskega centra City Center v smeri Plinarne proti Bukovžlaku. Ko pridete do Osnovne šole Blagovna na Proseniškem, pa je ribnik že pred vami. Z avtoceste zavijete na izvoz Dramlje. Pot nadaljujete desno proti Šentjurju in na prvem krožišču (cca 2,5 km) zapeljete desno. Čez približno 1,5 km vožnje ste na cilju. Odprti smo za vse dogovore in želje. Enostavno nas pokličite ali nam pišite in dogovorili se bomo tako, da bo v Vaše zadovoljstvo.