Predstavitev 2020-09-11T12:43:24+00:00

Tradicija. Eleganca. Ljubezen.

Tradicija je družinsko podjetje in domača slovenska kuhinja.
Eleganca je individualna priprava prostora z upoštevanjem vašega stila ter posebno naravno okolje z oznako naravne in kulturne dediščine.
Smo ljudje, ki svoje poslanstvo opravljamo s srcem.

Rajski Otok

OSNOVNO VODILO NAŠEGA GOSTINSTVA JE TRADICIJA, ELEGANCA IN LJUBEZEN.

Damjan Leljak Jurenec
je lastnik Rajskega otoka in vodja gostišča, nabave ter kuhinje. Je idejni vodja priprave hrane in odkrivanja novih okusov ter jedi s priokusom tradicije. Skrbi za hitro postrežbo in okusno pripravljeno hrano. 

 

Kristina Leljak Jurenec
je lastnica Rajskega otoka in vodja razvoja ter priprave prostora. Razporeja naloge zaposlenih in spremlja njihovo delo. Poseben čas in pozornost posveti pripravi prostora in pogrinjkom,saj meni, da so lepo servirane mize, urejen prostor in topel sprejem ključne za dobro počutje gosta.

Pascale Emily Pečnik
s svojimi kvalitetami in sposobnostmi vnaša v podjetje novosti in svežino. Je vodja glampinga Rajska vas in prodaje mobilnih hišk. Za stranke opravlja tudi vodenje izletov, je namreč licenčna turistična vodička Kozjansko-Obsoteljske regije.

Nik Leljak
Sin lastnikov se je odločil nadaljevati tradicijo. Obiskuje Srednjo šolo za gostinstvo in turizem v Celju, smer gastronomija. Pod vodstvom očeta se preizkuša v vseh vlogah, ki jih gostinstvo ponuja. Delo v kuhinji in s strankami ga veseli od majhnih nog in veseli se izzivov, ki mu jih bo njegov poklic ponujal v prihodnje.

Julija Polič Trčak
Nečakinja, študentka fizioterapije z izrednim čutom za ljudi. Sprejema goste, opravlja delo natakarice in je s svojim odnosom odgovorna, da se vedno znova stranke vračajo.

Rajski Otok

Zgodovina

Rajski otok leži južno od Blagovne, naselja s starodavno zgodovino, ki se je pričela zapisovati na prelomu prvega v drugo tisočletje. Pred več stoletji, v času Habsburžanov, je bilo na mestu, kjer je danes ribnik močvirje. Na majhnem otoku je po ustnem izročilu stal paviljon, kamor se je grofica iz bližnje graščine zatekala na zmenke s svojim generalom. Po denacionalizaciji je ribnik z otočkom postal zasebna lastnina in pred osemnajstimi leti sta ga odkupila Damjan in Kristina Leljak Jurenec. Leta 2001 je na otoku prvič zaživela gostinska dejavnost, sprva v obliki majhne lesene hiške in okrepčevalnice, ta pa se je skozi leta razvila v restavracijo odprto za zaključene družbe.

Lastniki Rajskega otoka se trudimo

REFERENCE

Obisk predsednika vlade republike Slovenije 2017, dr. Miro Cerar