Ponudba 2023-10-04T17:21:28+00:00

Raznolika ponudba za raznolike okuse

Pri nas lahko priredite zabavo, praznujete poroko, obletnico, rojstni dan, zaključek leta, birmo in še kaj.

Aktualna ponudba hrane. 
Delovni čas: sobota in nedelja od 11.00 – 18.00 ure.*
Priporočamo predhodno rezervacijo mize na tel. št. 051 371 570. 

Klasično praznovanje

V kolikor se odločite za klasično praznovanje vam ponujamo dva prostora; večji sprejme 65 oseb in ima plesišče, manjši pa 35 oseb, prav tako s plesiščem. Oba prostora sta med seboj povezana z drsnimi vrati, zato lahko naenkrat sprejmemo tudi do 95 oseb.

Nepozabna in enkratna poroka

Če si želite nepozabno in enkratno poroko v edinstvenem okolju, jo lahko, v dogovoru z matičnim uradom organiziramo na samem Rajskem otoku, na vodni gladini enega izmed pomolov.

PRAZNOVANJE V NARAVI

Če si želite praznovati v naravi, ob lepem vremenu, lahko pri nas sprejmemo okoli 120 gostov.

Enkratno vzdušje s prižigom bakel ali lampijončkov

Naša posebnost je tudi t.i. “drseče kosilo ali večerja”, ki izgleda tako, da pripravimo meso v podpeki, priloge pa so na voljo na ogrevanih vozičkih. Da pa je vzdušje še bolj enkratno, ob robu otočka prižgemo bakle ali lampijončke. Njihov odsev se lesketa na vodni gladini, kar daje trenutku še večjo čarobnost in enkratnost.

organiziramo pohod po okoliških poteh

Ob celodnevnem bivanju pri nas vam z veseljem organiziramo pohod po okoliških poteh (partizanska bolnišnica Zima, cerkev sv. Rozalije…), saj imamo posebej usposobljeno vodičko z licenco za Kozjansko-Obsoteljsko regijo. Prav tako lahko za vas pripravimo vmesno ponudbo, razne družabne igre in podobno.

Okrasitev okolice in notranjih prostorov glede na vaše želje

Sami poskrbimo tudi za okrasitev okolice in notranjih prostorov glede na vaše želje v različnih stilih (elegantno, rustikalno, vintage, s pridihom romantike…).

Poleg vse ponudbe pa vam nudimo tudi varovano parkirišče.